Wifi smart pære

Pære lys er afgørende for det daglige liv belysning udstyr, i de fleste tilfælde, hjem forlygter kun belysning funktion, kan ikke ændre farve kan ikke justere lyset, enkelt funktion, kan være meget begrænset selektivitet.

Men faktisk, i vores virkelige liv scene, ikke hele tiden kun død hvid glødelampe.

Varm gul lys linje er mild og ikke hård, gør varm indendørs atmosfære, men også hjælpe os med at falde i søvn.Læselys har virkningen af ​​øjenbeskyttelse, kan reducere stimuleringen af ​​lys til øjnene, langtidslæse- og læreøjne tørrer ikke.Bar gade et par fænomener, skarpe lys lettere tiltrække folks øjne, driver alle ind i butikken forbrug.I forskellige scener er valget af belysning ganske udsøgt.WifiBulb er blandet med RGB primærfarver til 16 millioner ægte farver.

Normalt er WifiBulb lavet af kølig hvid om dagen og skiftet til varm hvid om natten, så de varme og kolde farver kan tilpasse sig forskellige miljøændringer.

Derudover er der også monokromatisk gradient, flerfarvet gradient, jump, strobe og andre lystilstande til at skifte.Hvis du vil forvandle dig til et natlys, læselys, skal du blot flytte en finger på linjen.

Tilslut mobiltelefonens eksklusive APP, lyskontakt derhjemme, lysjustering skal kun betjenes på mobiltelefonen.

Om aftenen kan du bruge mobiltelefonen til at skifte lyset til en lille natlystilstand.Uanset om han læser eller leger med sin mobiltelefon, inden han går i seng, er lyset i denne tilstand meget behageligt.

Efter en time eller deromkring var det tid til at falde i søvn.Varm seng for at forsegle direktøren, skift væk fra sengen og tyv langt.Hvis du vil slukke lyset, skal du bare tage din telefon frem og trykke på den.

Derudover var vi for ivrige til at gå ud om morgenen og huskede vagt, at vi glemte at slukke toiletlyset.Det gør ikke noget, så længe pæren er tilsluttet Wi-Fi derhjemme, kan vi slukke den på mobiltelefonen.

Af samme grund skal du tænde lyset på din telefon, inden du går hjem om natten, for at undgå et mørkt og ensomt hjem.Det er også værd at bemærke, at WifiBulb har en række forskellige måder at bruge den på.

Indbygget Rock Bulb, Default, Jazz og Classical, WifiBulb analyserer rytmen i musikken og skinner med den.Den understøtter også fri belysning og autonom hastighedskontrol.Desuden kan pærerne laves af lokale materialer.

I manuel tilstand peger telefonen foran et ukendt objekt med et farvenummer, tager et billede manuelt, kameraet genkender automatisk farven, forbinder den med pæren, og pæren viser den farve.

Hvis den automatiske tilstand er aktiveret, skifter pæren automatisk farve, uanset hvor telefonens farvevalgsområde er blevet fejet.Eller ved hjælp af en mobiltelefons mikrofon kan pæren skifte lys alt efter hvad mikrofonen opfanger.Denne funktion ligner musik-APP'ens evne til at genkende sange...

Kort sagt, at bruge en mobiltelefon kan styre belysningen af ​​alt.

smart pære-5


Indlægstid: Jun-02-2023